Pirinç unu ile çörek süsleme

Kimisi anne kimisi kız yapımı bazı damla sakızlı tarçınlı çörekler.

Pirinç unu süslemeli (çıtır çıtır çok keyifli ve tatlı oluyor yemesi), ekşi mayalı (kefir), boncuk eliyle açmalı, katlamali ❤

Pirinç ununu pudra şekeri kullanılan her yerde süsleme olarak kullanıyorum ben. Görüntüsü çok güzel oluyor. Tavsiye ediyorum.

Fotoğraf yükleniyor

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s