Kaz Ayağı Turşusu

Fotoğraf yükleniyor

Lakto fermente Kaz ayağı turşusu:

Kaz Ayağı, yarım litre su için 1 yemek kaşığı kaya tuzu, sarımsak, kırmızı biber, su.

Dilerseniz başlatıcı olarak 1/4 su bardağı kefir suyu, yoğurt suyu veya peynir altı suyu.

Afiyet olsun.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s