Probiyotik Pembe Kısır

Fotoğraf yükleniyorPeynir alti suyu veya şirden mayası ile yaptığım lahana turşusunun suyu öyle keskin, aşırı ekşi olmadı. Böyle hafif tatlı, içimi çok guzel bir suya dönüştü. Probiyotik olduğu ve fermentasyon devam ettigi için soda gibi de gazlı. Boncuk bayıla bayıla içiyor. Kavanoz büyük geldiği için suyu fazla olmuştu, ne yapsam ne etsem derken birazını pancarlı pembe kısıra katı verdim gitti. Oldu mu bize probiyotik kısır 😂 çok lezzetlidir valla!

Kısır

Biraz sıcak su (eksik konulacak)
Şişip soğuyunca üzerine turşu suyu
Pancar rendesi
Havuç rendesi
Taze soğan
Yeşil ekşi elma rendesi
Maydonoz
Biraz kuru nane
Bol limon
Nar eksisi
Ceviz
Nar
Varsa kuzukulağı aşırı yakışıyor
Probiyotik salatalık ve lahana tursulardan da koyalım biraz

Oooh! Mis gibi Öğün. 😘

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s