Böğürtlenli dondurma

Fotoğraf yükleniyor
Güne dondurmayla başlayan boncuklara gelsin!
1 litre süt
1,5 tatlı kaşığı sahlep
Meyve püresi (pisirmiyor sade dondurmaya ekliyorum)
Bal (kaynattigim sahlepli süt soguyunca ekliyorum)

Sahlep tozu oldukça pahalı olmasına rağmen marketten alinan dondurmalardan daha pahalıya gelmiyor ev yapımı dondurma. Yapımı da oldukça kolay.
Meyveli sorbeler, muz dondurması ve mey buzlarla beraber boncuğun vazgeçilmezi ❤ kahvaltısı, ogle yemeği, gece keyfi 😂

 

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s