Kuru Biberli Kahvaltılık

Fotoğraf yükleniyorKahvaltının mutlulukla kesin bir ilgisi var. Ve bugün biz mutluluğumuzu bu kahvaltılığa borçluyuz!!

Nefis!!

Bir miktar tatlı veya biraz acı biber kurusunu bol halis muhlis tereyağında çevirin. Yakmamaya özen gösterin. Tuzlu lorun üzerine devirin tavayı!! Parmaklarınızı yiyeceksiniz.

Bunun taze biberli versiyonu da şahane oluyor.
Bir miktar taze sivri/charliston veya kırmızı tatlı biberi bol tereyağında/zeytinyağında çevirin. İçine loru katıp karıştırın.

Sıcak servis edin.

Tarifi tulum peyniri ile de yapabilirsiniz.
Afiyet olsun!!

*Charliston ve kırmızı tatlı biber tarım ilaçları ile kirlenmiş besinler listesinde ıspanak, yeşil elma ve ahududu ile birlikte en kirli 12’nin içinde. Yıkansa bile çıkmıyor. Bu nedenle mümkünse iyi tarım ürünü, gerçek biber tüketmenizi tavsiye ederim.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s