Fıstık Ezmesi

Fotoğraf yükleniyor

Bu sabah kahvaltıya fıstık ezmesi yapmış olabilirim 🙂

Dilediğiniz kadar çiğ yer fıstığını, 2-3 dakika tavada çevirin. Fıstıkların yanmamasına ve rengi değişmemesine özen gösterin. Sadece kokusu çıksın.

Rondoda krema oluncaya kadar çekin.

İçine dilediğiniz kadar bal ekleyin.
Sonra hazır 🙂

@boranasli ‘dan ilhamla; kızıma muzlu yulaflı, bir çimdik tarçınlı sunum.

Bana ise sadece yulaflı 🙂
Daha önce tarifini verdiğim günkurusu arası fıstık ezmesini de ekledim sunumuma 🙂

Gün kurusunu ikiye ayırıyorsun, içine fıstık ezmesi dolduruyorsun, yulafa batırıyorsun. Hazır!! Şahane oluyor.

Denemelisiniz 🙂

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s