Dut Kurulu Muhallebi

Fotoğraf yükleniyor

Muhallebiyi dut kurusu ile tatlandırmayı denediniz mi?

Deneyin 🙂

1 su bardağı dut unu (rondoda un haline getirilmiş kuru dut)
4 su bardağı süt
1.5 tepeleme yemek kaşığı un
1.5 yemek kaşığı buğday nişastası
Yarım portakal kabuğu rendesi (ince rendelenmiş) (opsiyonel)
1 yemek kaşığı tereyağ (opsiyonel)

Afiyet olsun

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s