Çikolata Denemesi

Fotoğraf yükleniyor

Şekersiz anne çikolatasının halleri 🙂 Çokoprens hali, kaşıklanma hali ve kalıp hali. 🙂 (Çikolata denemesi-2)

Bu denemede yarim su bardağı sut, dilediğim kadar kakao, 100 ml kakao yağı ve kıvamı koyulasana kadar diledigim oranda rondodan gecirilmis findik, badem, yulaf kullandim. Sonra da buzluga kaldırdım. 🙂

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s